Shamanic Healing

Alles is energie, alles is verbonden met elkaar

Energetische of sjamanistische healing werkt op alle lagen van het zijnswezen. Het wijst op de verbinding van de natuur met alles wat er is, wat er is geweest en ooit zal zijn. Het is een universele wijsheid die alle oude volkeren met elkaar gemeen hebben en met elkaar verbind. Alles leeft, alles is bezield en alles is verbonden met elkaar. De aarde, bomen en planten, stenen, dieren, mensen, de maan, de zon, de sterren en de wind. Alles is onlosmakelijk verbonden met elkaar, zo ook de zichtbare (materiële) en onzichtbare (non-materiële) wereld. De fysieke zichtbare wereld is een voortvloeisel uit de energetische en onzichtbare wereld. Sjamanistisch energetische healing gaat over het herstellen van balans en het één-zijn met alles dat is.  

 

 

Ik heb teachings en healings gevolgd bij Mongoolse Sjamanen Bulgan Windhorse en Ahamkara. Evenals teachings en healing technieken uit het paleolitsche sjamanisme met Chief Dancing Thunder en Clanmother Blue Star. Naast vele andere leraren die op mijn pad zijn gekomen en van wie ik heb mogen leren. Dank aan al mijn gidsen en leraren.

Binnen het energetische werken worden “blokkades & ziekte” vaak gezien als een manifestatie van een onverwerkte emotie of een trauma. Deze energie zet zich vast in ons lichaam en zorgt er op deze manier voor dat onze eigen levensenergie niet meer goed stroomt. Hierdoor voelen wij ons minder energiek, ervaren we soms emotioneel en fysiek pijn. Door met onszelf in verbinding te gaan en te kijken wat er zo een indruk gemaakt heeft op ons waardoor onze energie is vast gezet kunnen we meer inzicht krijgen hierin, inzicht brengt verruiming. Door verruiming creëren we begrip en acceptatie. Door acceptatie creëren we dat de energie weer mag gaan stromen. Dit is de voedingsbodem dat we mogen leren, ervaren en groeien in dit leven.