Alles kan een opening zijn voor jouw pad naar innerlijke balans en verbinding met jezelf. 

Een vraag, wens of intentie waar je ondersteuning bij wenst op je pad. 

Iets wat je samen wilt transformeren zodat het weer kan stromen. 

Ik bied ruimte om deze transformatie plaats te laten vinden. 

 

Elke Healing Touch behandeling is uniek en is een complete behandeling die lichaam,
psyche en gevoel met elkaar verbindt en in balans brengt. Het is een
combinatie van lichaamswerk en energetische behandeling. 


Vastgezette energie ken weer stromen en trauma’s mogen 
losgelaten worden.

Hierdoor ontstaat er beweging en balans in jouw wezen en mag jij (weer)
in verbinding en heelheid komen met jezelf.

Healing Touch ontstaat vanuit het hart,
 in een uitwisseling tussen ons beiden. 

Ik werk intuïtief met de vraag/intentie die jij hebt. 
Daarna maak ik contact met jouw lichaam, en kijk welke aanraking(en) nodig zijn om balans te brengen in jou.

Het is puur en open.

Het vraagt een bereidheid om naar jezelf te kijken,
 naar de stukken die aangeraakt worden, 
deze te ervaren en te mogen laten zijn.

 

Ben jij bereid voor transformatie?

imageedit_12_5304477539

Variaties

Lomi

De Lomi Healing Touch stamt uit de Hawaiiaanse traditie. De healing wordt traditioneel voorafgegaan met een gebed van intentie. De vloeiende aanrakingen en strekkingen zijn bedoeld om het lichaam te openen en de energie in beweging brengen, waardoor het lichaam zijn eigen balans kan zoeken in de zachtheid.

Oils

 

De Oils Healing Touch maakt gebruikt van essentiële oliën. De oliën worden aangebracht op de rug en de voeten. De aanrakingen ondersteunen de werking van de oliën en zijn bedoeld om de energie weer te laten stromen en het zelfhelend vermogen van het lichaam te ondersteunen.

Elements

De Elemental Healing Touch maakt gebruik van de 4 elementen om balans in lichaam en geest te brengen. Elk element brengt een unieke kwaliteit (transformatie, beweging, reiniging en gronding) waarmee het lichaam weer de energie en de opening kan ontvangen die het nodig heeft om in balans te komen. 

Ervaringen van anderen

-Richard
-Richard
Lees verder
Ik heb al meermaals gebruik gemaakt van Ellen haar talenten. De Healing Touch: is geen holistische massage maar een magische behandeling, .het is zacht, diep en zeer doeltreffend. De Voetreflex behandeling: is alsof ik een volledige lichaamsoperatie onderga zonder pijn en zonder vervelende gevolgen. Ellen werkt diepgaand en doeltreffend, ik voel me als herboren en mijn voeten kunnen weer dansen. Dank je Ellen. Energetische huisreiniging: Ik heb geen woorden voor wat Ellen neerzet. Het is gewoonweg magisch. Drum en zang gebruikend heeft ze elke hoek van mijn huis energetisch gereinigd en geniet ik van mijn huis en de energie erin.
-Josi
-Josi
Lees verder
Healing Touch met 8 verschillende essentiële oliën. Tegelijkertijd ontspannend en vitaliserend. Zachte behandeling die mijn lijf helemaal ontspande en me toch heel veel energie gaf. Heel fijn gevoel.
- Kim
- Kim
Lees verder
Elke keer als ik een sessie bij Ellen boek weet ik nog niet wat ik dan nodig heb. Op het moment dat ik bij haar zit dan valt het vanzelf op zijn plek. Ene keer laat ze me voelen door mij stil te laten zijn, andere keer lig ik op de tafel en krijg ik een klanksessie en wordt ik weer mrt energie opgeladen. Zelfs mensen in mijn omgeving viel de verandering in mij op nadat ik bij haar geweest was. Super dank je wel ! Aanrader.
-Gemma
-Gemma
Lees verder
Ik heb hier een Healing Touch gehad. Wat mij zo aansprak via haar website, was dat ik direct de persoonlijke touch merkte. Ik vond het een hele fijne ervaring. Vooraf hebben we even rustig gepraat, de behandeling zelf was heerlijk. En we hebben het ook weer afgesloten met een momentje van bezinning. Een echte aanrader! Ik ga zeker nog eens terug om ook andere activiteiten van haar aanbod uit te proberen.
-Karin
-Karin
Lees verder
Ellen heb ik ervaren als een zeer kundig therapeut. Ze weet haar kennis en intuïtie haarfijn te combineren: Bewonderingswaardig zelfs. Als mens is ze bescheiden, bewust van 'het aardse' bestaan! "Om te helen moet je soms flink door de modder gaan." Mijn ontmoeting met haar was als thuiskomen. Ik voel nog steeds dankbaarheid. Mijn intentie is nu om bij haar de yoga lessen te volgen met als doel om te ontspannen en ook om mijn eigen helende vermogen meer in te zetten. Dank je wel Ellen en tot gauw
-Ron
-Ron
Lees verder
Ik wil aan de slag gaan om oude overtuigingen op te lossen/te verwerken en mijn innerlijk kind de aandacht en liefde te geven. Na diverse gespreken met GGZ therapeut merkte ik op dat alleen vertellen/gespreken mij niet verder hielp. Ales ging volgens het boekje en er is weinig diepgang. Ik was op zoek naar verbinding met mezelf. Ik kwam na een online zoektocht uit bij Star of Light. Mijn eerste gevoel was gelijk goed en heb dan ook een afspraak gemaakt. Vandaag de eerste sessie gehad en ik kan je vertellen dat de innerlijke reis is gestart naar heling met mezelf. De warmte, geborgenheid, openheid. Ellen is professioneel, ik voelde me veilig, vertrouwd op mijn gemak en ik kon weer sinds lang verbinding maken en voelen met mijn eigen ik. Nogmaals Ellen, heel veel dank voor deze mooie reis.
- Mieke
- Mieke
Lees verder
Ellen werkt altijd vanuit hetgeen jij op dat moment nodig hebt. Dit doet ze zowel in de individuele sessies, met de lomi lomi en healing touch massage, alsook in de ceremonies. Er is altijd ruimte voor jouw eigen stuk, jouw vragen en jouw eigen ontwikkeling. Door de persoonlijke benadering voel je je altijd vertrouwd, en na afloop van de sessies ga ik altijd met een vredig en ontspannen gevoel weer naar buiten. Ik kan Star of Light van harte aanbevelen!
- Simon
- Simon
Lees verder
Ellen's healing and intuitive abilities are nothing short of extraordinary. Her open perception and deep insights create a truly transformative experience. In just a few sessions, I felt a profound sense of balance and understanding. Ellen's unique approach is a powerful blend of traditional healing and intuitive guidance, making her an exceptional healer. I wholeheartedly recommend her to anyone seeking a deeper connection to well-being.
- Dominik
- Dominik
Lees verder
I can recommend this to everyone who is seeking real transformation and a more balanced and joyful life!
- Ingrid
- Ingrid
Lees verder
Ellen heeft een fijne energie en antenne om precies te voelen en weten wat je nodig hebt. Met haar jarenlange ervaring en opleidingen heeft ze een hele koffer vol in huis om jou te ondersteunen. Of het nu op het gebied van trauma release, voelen van je lijf of het delen van andere issues waar je helderheid op wilt is, bij Ellen ben je in goede handen. Ook geeft ze o.a. meditatie avonden, welke ik diverse malen heb bijgewoond. Die avonden zijn altijd erg bijzonder! Ik heb al verschillende sessies bij haar gevolgd en kan het ten zeerste aanraden. Probeer het eens, dan kun je zelf ervaren of haar begeleiding bij je past.
Previous
Volgende