Hallo mooi mens,

Wees Welkom

 

 

Mijn naam is Ellen, 

Ik ben een healer, lichaamsgericht traumatherapeut, holistische therapeut, yoga en meditatie docent en psycholoog.

 

In mijn visie kan ieder van ons heel zijn en zijn eigen innerlijke ster laten schijnen. 

Daar waar ik steun kan bieden aan jou op jouw pad, doe ik dat vanuit liefde en openheid. Met de overtuiging dat alles geheeld kan worden en een positieve intentie heeft. 

 

Samen kijken we wat jij nodig hebt om balans, rust en verbindingen met jezelf (meer) te ervaren en zodat jij je kunt herinneren wie jij bent en jouw innerlijke ster kunt laten schijnen. 

 

Liefs Ellen

 

Mijn naam is Ellen Otte (1978), samen met mijn man en twee kinderen woon ik in Heerlen. Gedurende de afgelopen 16 jaar werkte ik o.a. als psycholoog, onderzoeker en docent aan verschillende universiteiten, als kwaliteitsmedewerker en als jeugdhulpverlener. 

 

In 2017 kreeg ik een ernstig ongeluk, mijn knie was volledig kapot. Ik werd stilgezet. Mijn leven overhoop gegooid. In de tijd erna begon een intense reis met vragen als wie ben ik, wat wil ik, wat kan ik en hoe wil mijn leven invulling geven. Ik werd geconfronteerd met oude pijnstukken en overtuigingen die mijn leven leken te beheersen, die mij steeds weer in oude patronen lieten terugvallen. Ik kwam prachtige mensen tegen op mijn pad, waaronder een sjamaan.  Er ging een nieuwe wereld voor me open, ik herkende stukken van mezelf van lang geleden. Dingen vielen op hun plek. Mijn knie genas en herstelde beter als de artsen verwachten. Ik ontdekte dat er zoveel meer was in mijn leven en dat ik zoveel meer kon en wilde met mijn leven hier op aarde. Door de liefde en talenten van zoveel mooie mensen heb ik mijn weg naar mezelf gevonden.

 

Ik ben mij gaan verdiepen in de holistische visie van de mens. In yoga, meditatie, meditatie, sjamanisme, healing, massage, emotioneel lichaamswerk, traumaverwerking en nog veel meer. Hierin heb ik geleerd dat de mens meer is als het lichaam. Dat de balans tussen lichaam en geest bijzonder krachtig is, en dat we soms hebben moeten leren om deze band te vergeten om te kunnen overleven. 

 

Door de liefde en talenten van zoveel mooie mensen heb ik mijn weg naar mezelf gevonden. 

In 2018 ben ik mijn pad gaan lopen als healer en als onderwijzer.

 

Ik ben begonnen in mijn praktijk met yoga, meditatie, massage en healing. Deze manier van verbinden met je lichaam was voor mij volledig natuurlijk. Terwijl ik mijn reis maakte tijdens mijn opleiding tot yoga docent en energetisch therapeut kon ik de mensen die bij mij meekwamen telkens weer meenemen in een reis door hun lichaam. Zodat ook zij konden ervaren, voelen en zijn in hun lichaam. Samen hebben we deze reis gemaakt en maken we deze nog steeds. Ik ben gegroeid, mijn praktijk en aanbod is gegroeid en in 2020 is de synthese ontstaan tussen alle verschillende paden die ik heb bewandeld waarin de visie om vanuit een volledig beeld naar de mens te kijken steviger in mijn leven is komen te staan.

 

 

Vanuit deze visie ontmoet ik ieder met open handen, een open geest en een open hart. Daar waar ik je kan en mag helpen om jezelf te ontmoeten doe ik dat vanuit liefde en openheid. Ik luister naar wie jij bent, welke wegen jij hebt moeten bewandelen om hier te komen, welke obstakels jij hebt moeten overbruggen en samen kunnen we kijken wat jij nodig hebt. Zodat jij het pad kunt bewandelen dat jij nodig hebt om de balans, rust en kracht te vinden in jezelf en in je leven. Zodat jij je weer kunt herinneren wie jij bent en jouw innerlijke ster kunt laten schijnen.

 

 

Liefs, Ellen