Mijn naam is Ellen Otte (1978), samen met mijn man en twee kinderen woon ik in Heerlen. Gedurende de afgelopen 16 jaar werkte ik o.a. als onderzoeker en docent aan verschillende universiteiten, als kwaliteitsmedewerker en als jeugdhulpverlener. 

In 2017 kreeg ik een ernstig ongeluk, wat mijn leven overhoop gooide. Ik werd stilgezet. In de tijd erna begon een intense reis met vragen als wie ben ik, wat wil ik, wat kan ik en  hoe wil mijn leven invulling geven. Ik werd geconfronteerd met oude pijnstukken en overtuigingen die mijn leven leken te beheersen, die mij steeds weer in oude patronen lieten terugvallen. Ik kwam prachtige mensen tegen op mijn pad, die door hun liefde en talenten mij inzichten hebben gegeven die ik nooit eerder heb gezien. Ik ben mijn pad gaan lopen. Stap voor stap kwam ik tot de ontdekking dat ik zoveel meer wil en kan met mijn leven hier op aarde. Dat balans en rust een stuk is van je eigen wezen. 

 

Ik ben opleidingen gaan volgen in massage, yoga en meditatie, sjamanistisch en energetisch werken, traumaverwerking, emotioneel lichaamswerk en nog veel meer.

 

In 2018 ben ik mijn eerste stappen gaan zetten als zelfstandig ondernemer en ben ik mijn praktijk begonnen met yoga, meditatie, massage en healing. Deze manier van verbinden met je lichaam was voor mij volledig natuurlijk. Terwijl ik mijn reis maakte tijdens mijn opleiding tot yoga docent en energetisch therapeut kon ik de mensen die bij mij meekwamen telkens weer meenemen in een reis door hun lichaam. Zodat ook zij konden ervaren, voelen en zijn in hun lichaam. Samen hebben we deze reis gemaakt en maken we deze nog steeds. Ik ben gegroeid, mijn praktijk en aanbod is gegroeid en in 2020 is de synthese ontstaan tussen alle verschillende paden die ik heb bewandeld. 


Ik bied een open houding, om te luisteren wie jij bent. Zodat jij het pad kunt bewandelen dat jij nodig hebt om de balans, rust en kracht te vinden in jezelf en in je leven. Zodat jij je weer kunt herinneren wie jij bent en jouw innerlijke ster kunt laten schijnen.


Liefs, Ellen

Opleidingen

Beroepsregistraties

CAT therapeutennummer: CL3775-01-07-20