Sjamanistische genezing werkt op alle niveaus van het zijn. Het wijst op de verbinding van de natuur met alles wat is, is geweest en ooit zal zijn. Alles leeft, alles is geanimeerd en alles is met elkaar verbonden. Alles is onlosmakelijk met elkaar verbonden, de zichtbare (materiële) en onzichtbare (niet-materiële) wereld. Sjamanistische energetische healing gaat over het herstellen van de balans en het één zijn met alles wat is.

 

Genezing komt voort uit het hart in een uitwisseling tussen ons. Het is puur en open. Het vereist de bereidheid om naar de stukken te kijken die worden aangeraakt, om ze te ervaren en toe te staan dat ze er zijn.

We beginnen met een kort gesprek waarin jij jouw vraag,
zorg of intentie aangeeft.

 

Dan stappen we in de healing. Tijdens de healing kan ik de sjamanentrommel, aanraking, ademhaling en mijn stem gebruiken om de trillingen en intenties over te brengen.

 

Nadat de energetische healing is voltooid, stap ik uit het contact en geef ik je lichaam de tijd om de energie te integreren. Afhankelijk van de intensiteit van de genezing zal dit meer of minder tijd in beslag nemen.

 

Als je merkt dat je weer in je lichaam bent, word je rustig wakker. We sluiten af met een kopje thee en een uitwisseling van ervaringen.

 

Ben jij klaar voor jouw transformatie?

shamanichealing

Variaties

Elke Healing is uniek en bijzonder, de diepte ervan heeft te maken met jouw intentie en wens voor transformatie.
Wanneer jij op alle lagen bereid bent om los te laten en te transformeren dan zal het zo zijn.
Ik begeleid jouw in je proces erheen, erdoor en eruit. 

Ervaringen van anderen

- Simon
- Simonhealing
Lees verder
Ellen's healing and intuitive abilities are nothing short of extraordinary. Her open perception and deep insights create a truly transformative experience. In just a few sessions, I felt a profound sense of balance and understanding. Ellen's unique approach is a powerful blend of traditional healing and intuitive guidance, making her an exceptional healer. I wholeheartedly recommend her to anyone seeking a deeper connection to well-being.
- Hans
- HansSpirit totem
Lees verder
Bij Ellen voel ik me veilig en kom ik tot rust . De combinatie van haar kennis haar stem en de instrumenten die ze bespeeld maken het makkelijk voor mij om me over te geven en de healing te ontvangen die ik op dat moment nodig heb. Ik heb elke Spirit Totem healing al mogen ontvangen en uit ervaring kan ik zeggen dat het de reis meer dan waard is.
- Ludo
- LudoWolf healing
Lees verder
Aanbeveling voor het wolvenritueel; in een persoonlijke sessie heeft Ellen de juiste lagen bij me aangeraakt om de transformatie in gang te zetten. Vastzittende energie is los gelaten 🐺 zij kan met haar talent de spirit aanroepen en met bewuste intentie doorga je een heelwordingsproces: zodat er weer ruimte in je zelf ontstaat. Haar behandelmethode is uniek: doeltreffend en uitmuntend. Sister thank you for all the support you gave me!
- Maja
- MajaLight healing
Lees verder
Most recommended! Ellen is great, het approach is respectful as well as playful. I was surprised just how much we did in a clock way -short time! And how much got detangled thanks to Ellen’s help. Thank you so much Ellen
- Dominik
- Dominikeagle healing
Lees verder
I can recommend this to everyone who is seeking real transformation and a more balanced and joyful life!
- Stephan
- StephanLight healing
Lees verder
Veel mooie en soms ook confronterende ervaringen mogen meemaken. Ellen heeft een ton aan ervaring en weet je op een fijne en heel persoonlijke manier te ondersteunen op je eigen weg.
- Nikki
- NikkiLight healing
Lees verder
Zacht en krachtig tegelijk. In persoonlijke healings weet Ellen meerdere lagen aan te raken, samen doorheen te bewegen en wordt er een transformatie in gang gezet. Ellen weet precies wat je wanneer nodig hebt. Het voelt warm, veilig en vertrouwd. Ik waardeer haar luchtige benadering van spiritualiteit en humor enorm. Ook de volle maan ceremonie is een zeer bijzondere ervaring, waardoor je je meer verbonden met moeder natuur en jezelf voelt. Dankjewel voor de fijne ervaringen!
- Ingrid
- IngridTraumahealing
Lees verder
Ellen heeft een fijne energie en antenne om precies te voelen en weten wat je nodig hebt. Met haar jarenlange ervaring en opleidingen heeft ze een hele koffer vol in huis om jou te ondersteunen. Of het nu op het gebied van trauma release, voelen van je lijf of het delen van andere issues waar je helderheid op wilt is, bij Ellen ben je in goede handen. Ook geeft ze o.a. meditatie avonden, welke ik diverse malen heb bijgewoond. Die avonden zijn altijd erg bijzonder! Ik heb al verschillende sessies bij haar gevolgd en kan het ten zeerste aanraden. Probeer het eens, dan kun je zelf ervaren of haar begeleiding bij je past.
Previous
Volgende