Een klankheling of soundhealing maakt gebruik van de helende werking van klank en trilling op lichaam en geest. Het is gebaseerd op het principe dat alles vibreert op zijn eigen specifieke frequentie. In je lichaam trilt elke cel, elk weefsel, elk orgaan op zijn eigen frequentie. Klanken en geluidstrillingen dringen tot diep in ons lichaam en ons wezen door. Daar werken ze losmakend en opnieuw ordenend. Er kan opnieuw balans ontstaan in jouw lichaam. 

 

Klanken van instrumenten en de stem zijn een voertuig om jouw intentie over te brengen en kracht bij te zetten. Dit activeert het regeneratieve en zelf genezende vermogen van ons lichaam. Hierdoor kunnen we stress, vermoeidheid, angst en spanning los laten. Er ontstaat ruimte in ons lichaam, de energie kan weer vrij stromen en ons lichaam komt weer opnieuw in balans.

De behandeling

We beginnen de healing met een kort gesprek waarin jij jouw vraag, zorg of probleem kunt aangeven. 

 

Vervolgens ga jij liggen in het veld met de instrumenten. De helende klanken van de instrumenten zullen je lichaam weer in balans brengen of datgene openen wat jij gevraagd hebt. Na afloop zal ik uit het contact stappen en je lichaam de tijd gunnen om de energie te integreren.

 

Naar gelang de intensiteit van de healing heeft dit meer of minder tijd nodig. Wanneer jij merkt dat je weer bewust bent ronden we af met een kopje thee en eventueel een uitwisseling.

 

 

De totale behandeling duurt ongeveer 90 minuten.¬†De soundhealing heeft een energie uitwisseling van ‚ā¨100,00.