Kinderen

In de sessies met kinderen en jongeren help ik hun om inzicht te krijgen in hun emoties en/of gedragingen.
Ik werk met kinderen en jongeren vooral lichaamsgericht, met spel en plezier. Kinderen & jongeren leren i

In de sessies die ik heb help ik kinderen inzicht te krijgen in hun emoties, waardoor ze beter leren met hun emoties om te gaan en ze een plek te geven. Hoogbegaafde kinderen hebben vaak moeite om dat wat er zich in hun hoofd afspeelt af te stemmen op dat wat die gedachten gevoelsmatig met ze doet.


Gezinnen

Door met het hele gezin in gesprek te gaan, gaan we samen zoeken naar wat er speelt binnen het gezin. Waar liggen de spanningen, maar zeker ook waar liggen de krachten. Deze gesprekken kunnen helpen om helpende patronen te versterken en uit minder helpende patronen te stoppen. Dit helpt een fijner en beter werkend contact met elkaar op te bouwen.


Ouderbegeleiding

Wanneer een kind vastloopt is dit vaak niet alleen een probleem voor het kind. Ouders maken zich zorgen en willen er alles aan doen om hun kind te helpen. Soms zijn oplossingen niet voor de hand liggend en loop je als ouders vast in de verschillende adviezen die je krijgt van je omgeving. Soms spelen er zaken waardoor het niet lukt de juiste aanpak te vinden voor de problemen die spelen bij jouw kind.

Ik bied oudergesprekken, gekoppeld aan de therapie van je kind, maar ik bied ook losstaande opvoedingsondersteuning.


Tarieven & Vergoedingen

Uurtarief €85

In sommige gevallen is het mogelijk dat u in aanmerking komt voor vergoeding via een aanvullende verzekering, controleer uw aanvullende verzekering om zeker te weten of integratieve psychotherapie en/of overige psychosociale therapie vergoed wordt 

door uw verzekeraar.