Conscious Kids

Yoga Kids | 6 – 12 jaar

Samen bewegen, Samen voelen

Leert kinderen op een eenvoudige en speelse manier zichzelf te ontspannen. Het kind leert zijn/ haar lichaam te ervaren en de signalen op een positieve manier te interpreteren. De lessen staan in het teken van het totale welzijn van het kind.

In de lessen gaan we op een soort ontdekkingsreis, waarin gewerkt wordt met elementen uit o.a. de Hatha yoga, mindfulness, visualisaties, rots & water en waarbij er aandacht is voor verschillende ademhalingstechnieken. Wij maken hierbij gebruik van zintuiglijke oefeningen, creatieve opdrachten en muziek, aangepast aan de ontwikkelingsfase van het kind.

Donderdag 16:00 – 17:00

Klankkleuren

Samen voelen, Samen zijn

Elke klank heeft een kleur en elke kleur heeft een klank.

In klankkleur lessen gaan we ontdekken welke kleuren en klanken bij ons passen: welk gevoel erbij past, welke beweging. Door kinderen zich te laten verbinden met hun eigen klanken en kleuren ontdekken ze hun eigen gevoelswereld en leren die in kaart te brengen.

Vanuit een beweegmoment, gaan we de stilte in, we luisteren naar klanken, ontvangen ze, laten ze binnenkomen. Daarna zetten we deze om in kleuren of in klanken.

Lestijden in overleg

Kinder – klankconcerten

Samen zijn

Tijdens een klank-concert mag je alleen of samen met je ouder (opa of oma), komen ontspannen op een matje en luisteren naar klanken.

Klanken die je meevoeren op een reis door het regenwoud, door de wolken op de vleugels van een adelaar. Je mag heerlijk wegdromen bij de klanken in je eigen beleving en ervaring.

op aanvraag of in overleg (min 6 personen)