HAPPY Anders 

Samen Bewegen – Samen Voelen

Voor Wie:

De Happy Anders-les, is een les voor kinderen tussen 6 en 12 jaar.
Die zich “anders” voelen in de klas, in de wereld. 

Die tegen dingen aanlopen, die gevoeliger zijn, die soms niet weten wat ze ervaren, voelen of denken, die moeite hebben met onrechtvaardigheid, die nieuwsgierig en leergierig zijn op verschillende vlakken.

 

Het zijn kinderen die het leuk vinden om spelend met zichzelf en anderen bezig te zijn. Het zijn kinderen die willen snappen, begrijpen en voelen. Die willen oefenen om dichter bij zichzelf te blijven en zich HAPPY te voelen. 

Tijdens de happy anders-lessen doen we alles anders. We bewegen, we dansen, we ademen, we visualiseren, we laten emoties gaan, we oefenen met voelen, we oefenen met ZIJN!!

 

Zolang het jouw helpt om meer in contact met jezelf te komen met jouw eigen licht en jouw eigen kracht.

Wat doen we:

Happy Anders is een les waarin ik samen met de kinderen kijk wat er speelt in hun leven: op school, thuis, bij vriendjes. We leren vanuit hun beleving en ervaring. We gaan op zoek naar handvatten en tools die ze kunnen inzetten in het dagelijkse leven.

 

We doen van alles tijdens een happy anders les: tekenen voor expressie, yoga, dans, mindfulness, ademhalings- en stem oefeningen, zingen, muziek, leren ontspannen, dromen. Kortom we doen het zolang het ons helpt om, om te leren gaan met ons (gevoeld) anders zijn. 

 

Vanuit mijn achtergrond en ervaring als jeugdwerker, lichaamsgericht therapeut en yogadocent werk ik met elementen uit o.a. yoga, meditatie, mindfulness, visualisaties, weerbaarheid, somatic lichaamswerk, dans, theraplay, adem en stemtechnieken.

 

Wanneer:

Dinsdag      16:00 – 17:00  | Happy Kids 6-8 jaar

 

Donderdag 16:00 – 17:00  | Happy  Kids 10-12 jaar

De groepen bestaan max. uit 10 kinderen, zodat er voldoende aandacht is voor elk kind om te leren en te voelen.