Yoga is erop gericht je eigen innerlijke krachtbronnen te activeren en balans te brengen tussen lichaam en geest.

Om meer in verbinding te zijn met jezelf.

Yoga Awareness

Yoga is erop gericht je eigen innerlijke krachtbronnen te activeren en balans te brengen tussen lichaam en geest. Om meer in verbinding te zijn met jezelf.
In mijn lessen gebruik ik elementen uit verschillende stijlen (hatha, vinyasa, ashtanga, restorative, nidra) daarnaast gebruik ik ook technieken uit feldenkrais, pilates, tai chi en ademhalingstechnieken. Door de bewegingen brengen we rust en balans in ons lichaam en in onze geest.  Zo kunnen we stress en spanningen los laten en ons lichaam opladen met nieuwe energie.

Yoga Release

bij de release wordt gebruik gemaakt van verschillende stijlen, die erop gericht zijn het lichaam op gebieden van intense spanning te ontspannen. Er wordt gebruik gemaakt van oefeningen die pijn verminderen, en gewrichten weer op hun juiste plaats brengen door langer te ontspannen in houdingen en de strekkingen van spieren en gewrichten te vergroten.
(*restorative yoga, yoga nidra, pilates, egoscue pijn vermindering, zijn gebruikte technieken)

Yoga & Mindfulness for Kids

Leert kinderen op een eenvoudige en speelse manier zichzelf te ontspannen. Het kind leert zijn/ haar lichaam te ervaren en de signalen op een positieve manier te interpreteren. De lessen staan in het teken van het totale welzijn van het kind.

In de lessen gaan we op een soort ontdekkingsreis, waarin gewerkt wordt met elementen uit o.a. de Hatha yoga, mindfulness, visualisaties,  rots & water en waarbij er aandacht is voor verschillende ademhalingstechnieken. Wij maken hierbij veel gebruik van zintuiglijke oefeningen, creatieve opdrachten en muziek, aangepast aan de ontwikkelingsfase van het kind.

Ruiter Yoga

deze vorm van Yoga, is gericht op ruiters. Ruiters gebruiken bepaalde spiergroepen meer dan andere. Om voldoende balans te creëren in het lichaam, focussen we ons in de ruiter yoga op het strekken van de veel gebruikte spiergroepen, en het versterken van de minder gebruikte spiergroepen. Dit zorgt voor een evenwichtige houding en een soepel lichaam voor de ruiter.

Aanmelden voor een (proef)les?


Contact