Holistische massage

ERVAREN • VOELEN • ZIJN

Een aanraking zegt meer dan 1000 woorden

Wetenschappelijke studies laten zien hoe belangrijk aanraking is. Elke aanraking die langer duurt dan 30 sec. maakt oxytocines (gelukshormoon) vrij in je hersens. Dit hormoon draagt bij aan een gelukkig gevoel, het reduceert stress, bouwt afvalstoffen af en nog veel meer. Het belang van aanraking en massage is dus niet te onderschatten. 

 

Ik werk op een intuïtieve manier om jouw lichaam en geest weer in balans te brengen. Ik lijn uit met het bewustzijn van je lichaam en breng rust en genezing naar de plekken die je lichaam aangeeft d.m.v aanraking, massage en zachte druk. 

 

Ik maak daarbij gebruik van verschillende technieken zoals; reflexologie, tapping, triggerpoints, chakra balancing, kristallen, moxa, ademhaling en alles wat zich intuitief aandient.

 

Een holistische massage is volledig afgestemd op wat jij nu nodig hebt om lichaam en geest terug in balans te brengen. Liefdevolle aanrakingen en contact maken met jouw lichaam, geest en spirit. Hierbij wordt intuïtief gekeken welke technieken op dit moment het meeste passen bij jou. Er kan dan ook gebruikt gemaakt worden van verschillende technieken zoals; reflexologie, tapping, triggerpoints, chakra balancing, kristallen, moxa, trauma healing, ademhaling en alles wat zich intuitief aandient.