Lomi Lomi

Traditioneel Hawaiiaans Lichaamswerk

De Kracht van Aanraking 

Lomi betekent kneden, wrijven en verzachten. Het is een diepgaand holistische reis voor je lichaam, geest en ziel. Door liefdevolle aanraking vanuit “Aloha” (onvoorwaardelijke liefde) in verbinding met “Ha” (de ademhaling, breath of life), kan je lichaam vastgezette energie en trauma’s loslaten, mag het weer in verbinding en in heelheid komen.
Mag jouw volledige wezen ZIJN. 

 

De lomi lomi Healing Touch is een complete behandeling, die lichaam, psyche en gevoel met elkaar verbindt en in balans brengt. Het is een combinatie van lichaamswerk en een energetische behandeling. 

Het gebed (pule) opent de sessie waarmee we de intenties en de vragen uitsturen waarmee we aan de slag willen gaan en de ondersteuning van onze voorouders vragen. De behandeling zelf bestaat uit zachte en diepe bewegingen gecombineerd met de adem (ha). Hierdoor komen je lichaam en geest tot rust en kunnen aanwezige stress en energetische blokkades makkelijker losgelaten worden. Lichaam en geest worden weer verbonden en je ervaart een stuk heelheid in jezelf. 

 

Lomi Lomi is intuitief, verbonden en diepgaand lichaamswerk.

Ik geef vanuit de intentie van onvoorwaardelijke liefde, heelheid en balans. 

Zodat jij mag ervaren, voelen en zijn in liefde en in balans.

Ik bied de ruimte zodat jij mag helen.