Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Volle Maan Ceremonie

juni 3 | 19:30 - 21:00

25€

De invloed van de maan en haar bewegingen zijn van enorm belang voor het leven op aarde. Al het leven op aarde staat onder invloed van de maan en haar aantrekkingskracht. De maan brengt beweging in de wateren, ze ondersteunt het groeiproces van planten en ze begeleid de seizoenen op aarde. Ook wij worden beïnvloed door de maan en haar processen. De maan brengt stilte, harmonie en balans. Wanneer wij luisteren naar de stilte van de maan kunnen wij ook harmonie en balans in ons lichaam brengen.

De maanfasen representeren een cirkel van begin, groei, bloei en einde, zoals alles in het leven. Elke maanfase staat symbool voor iets in het leven, een moment van groei, bloei of een moment van loslaten. De maan volgt de natuurlijke energie van de aarde en haar seizoenen.

Tijdens een volle maan ceremonie begeleid ik je met zang en klank naar deze verbinding in jezelf en met de maan. We verbinden ons met de transformerende en zachte energie van de maan en openen onszelf om de helende energie te mogen ontvangen voor de zachte transformaties in onszelf, het groeien, bloeien en loslaten van al wat er in ons beweegt. We nemen deze waar in onszelf en tegelijk in het leven om ons heen. Zo helen we onszelf en onze omgeving.

Breng eventueel je eigen krachtvoorwerpen en medicijn (kristallen, kruiden, symbolen etc) mee om samen het altaar te creëren en dankbaar te zijn voor alles wat er is.

Praktische informatie:

Benodigdheden: gemakkelijke kledij en warme sokken (yogamatjes, dekens & kussens aanwezig).
Inloop: vanaf 15 min. voor aanvang
Medicijn: Voel je vrij om deze avond je eigen medicijn mee te nemen om aan te sluiten op het altaar.
Kosten: €25 cash te betalen vooraf