Laden Evenementen

« Alle Evenementen

DreamSounds SoundHealing

december 2 | 19:00 - 20:30

35€

Wist jij
…dat wij bestaan uit frequenties en trillingen?
…dat elk voorwerp, orgaan of emotie zijn eigen frequentie heeft?
…dat de frequenties van jouw lichaam uit balans kunnen raken door stress, angst, frustratie, boosheid, verdriet

Alles is energie, alles is trilling. Elk lichaam, elk orgaan, elke gedachte en emotie.

Wij resoneren met alles om ons heen, voorwerpen, mensen gedachten en emoties. Soms kunnen emoties of dingen ons uit balans brengen, zoals pijn, verdriet, verlies of veranderingen.

Helende kracht van klanken worden al eeuwen gebruikt in allerlei beschavingen. Klanken hebben de kracht om door zowel fysieke als emotionele blokkades te bewegen. Ze brengen je lichaam en cellen letterlijk in beweging. Klanken samen met de intentie van heling werken losmakend en harmoniserend.

Gedurende een Dreamsounds sessie wordt je ondergedompeld in helende klanken, waarbij we gebruik maken van stem, drums, klankschalen, rainsticks, ratels, belletjes en andere instrumenten. Je lichaam ontspant, je denken wordt rustiger en er ontstaat meer ruimte om de klanken binnen te laten. Het zelfherstellende vermogen van je lichaam wordt geactiveerd en er kan verandering, transformatie en heling plaatsvinden op mentaal, fysiek, emotioneel en spiritueel niveau.

 

Praktische informatie:

Draag gemakkelijke (warme) kleding. Matjes, dekens en kussens zijn voorhanden. Na afloop is er ruimte om rustig terug te komen onder het genot van een kopje thee en wat lekkers erbij. Ik gebruik dit moment ook om met iedereen uit te wisselen als daar behoefte aan is.

Gegevens

Datum:
december 2
Tijd:
19:00 - 20:30
Kosten:
35€
Evenement Categorieën:
,
Nederlands NL English EN Deutsch DE