Laden Evenementen

« Alle Evenementen

ONENESS Zangcirkel

juli 1 | 19:00 - 21:30

Samen zingen vanuit de verbinding met je Hart

Klank is samen verbinden
Klank is samen helen
Klank is samen zijn

 

Zang en klank is al eeuwen een manier om onze innerlijke gedachten en gevoelens te communiceren. De klanken van het lied zijn de vertaling onze innerlijke beleving. Ze verbinden ons gevoel met onze expressie.
Er zijn universele klanken, helende klanken, klanken die verbonden zijn aan een boom, een steen, een energie, klanken die transformeren.
Klank heeft de unieke mogelijkheid om door zijn frequentie en trilling energie in beweging te zetten, harmonie en balans te brengen. Wanneer je zingt vanuit de verbinding met je hart, zing je met de “one voice”. Je zingt met de stem van het universum, vanuit eenheidsbewustzijn, puur en zuiver.

Wil jij samen met ons komen zingen?
Ludo en Ellen zetten vanuit liefde en verbondenheid een cirkel neer waar je samen kunt komen. Wij begeleiden de cirkel met zang en instrumenten.
De Oneness Zangcirkel heeft als doel om samen te zingen vanuit jouw hart, voor jezelf, voor de wereld, voor al zijn wezens, voor liefde, harmonie en balans. Om contact te maken met je eigen innerlijke kern, met jouw eigen puurheid. Om samen te zijn, samen te verbinden.

Ludo en Ellen nodigen jou uit om samen met ons intuïtief te zingen vanuit je hart. Onder begeleiding van de shrutibox zingen we samen. We creëren vanuit een liefdevolle verbinding samen harmonie, balans en eenheid.

 

Data:

11 Februari | Star of Light in Heerlen

1 April | Beatrixzaal in Horn

13 Mei | Star of Light in Heerlen

1 Juli | Beatrixzaal in Horn

 

Praktische informatie:

Neem eventueel een kussentje/stoeltje mee om op te zitten.

Warme en gemakkelijke kleding.

Deelname: € 35 per persoon of Duoticket € 60

Gegevens

Datum:
juli 1
Tijd:
19:00 - 21:30
Evenement Categorieën:
,

Locatie

Beatrixzaal Horn
Bergerweg 23
Horn, 6085 AS
+ Google Maps