Klankheling massage

Klanken zijn trillingen, trillingen die diep in jouw cellen doordringen. Elke klank heeft zijn eigen trilling, net als elk lichaam, elk orgaan. De klanken transformeren en helen doordat er losgelaten kan worden en er ruimte gemaakt wordt in jouw lichaam. De diepe ontspanning van lichaam en geest activeert het zelfgenezende vermogen van jouw lichaam waardoor je dieper in contact kunt komen met je eigen innerlijke essentie.

 

De diepe ontspanning van lichaam en geest activeert het zelfgenezende vermogen van jouw lichaam waardoor er balans ontstaat en de energie vrijer kan stromen.

 

Je lichaam en geest komen in een diepe ontspanning, waar het zelfgenezende vermogen van je lichaam geactiveerd wordt. Diep in contact met je eigen innerlijke essentie werken de klanken losmakend en bieden ze het lichaam de ruimte om weer opnieuw balans te vinden en de energie vrij te laten stromen.

Duur van de behandeling

Na een korte intake wordt er een begin gemaakt met de behandeling. Deze duurt  circa 60 minuten. Vervolgens geniet je nog een even na van de rust die je ervaart na de behandeling, alvorens je weer opstaat. De totale behandeling duurt ongeveer 90 minuten.

 

De behandeling kost €75,00.

Plan

een afspraak!

Ik zou het geweldig vinden als je me een recensie schrijft over de service die ik heb geleverd.