Happy Kids Massage

Een liefdevolle massage voor kinderen. Waarbij het lichaam tot rust komt, het bloed stroomt beter door, spijsvertering en het immuunsysteem worden gestimuleerd. Hierdoor kun je beter ontspannen en slapen. De aanraking tijdens de massage geeft een gevoel van rust, ontspanning, geborgenheid, bevestiging en acceptatie waardoor het zelfvertrouwen groeit en ontwikkelt. De massage is gericht op ontspanning en rust in je hoofd.

Vind je het fijn om je eigen lievelingsknuffel mee te nemen, dat mag. Vind je het spannend, kunnen we eerst aan je knuffel een massage geven. Dan kun je zien wat er gebeurd. Daarna mag jij lekker ontspannen terwijl jouw knuffel lekker tegen je aanligt.

 

Duur van de behandeling

Na een korte intake wordt er een begin gemaakt met de behandeling. Deze duurt  circa 30 minuten, afhankelijk van hoe lang je kan of wil blijven liggen. Vervolgens geniet je nog een even na van de rust die je ervaart na de behandeling, alvorens je weer opstaat.

 

Jouw ouder / verzorger mag in de hal wachten. Vindt je het de eerste keer spannend? Dan mag degene die met jou meekomt in dezelfde ruimte komen zitten.

 

De behandeling kost €37,50.

Plan

een afspraak!

Ik zou het geweldig vinden als je me een recensie schrijft over de service die ik heb geleverd.