Lichaamswerk & Healing

ERVAREN • VOELEN • ZIJN

Intentional (re)Balance
Rust & Balans
ervaren in Jezelf

Balans betekent in evenwicht zijn. Zoals het in ons denken (geest) is, zo is het ook in ons lichaam en zoals het in ons lichaam is, is het ook in ons denken (geest). Het betekent dat het fijne en het minder fijne er beiden kunnen en mogen zijn. Het betekent acceptatie en rust in het diepste van je wezen.

 

Om in balans te kunnen zijn, mogen we kijken naar hetgeen ons uit disbalans heeft gebracht. Dit kan van alles zijn. Van stress, ingrijpende gebeurtenissen, tot iets wat ons plots raakt, iets waar we boos, verdrietig, gefrustreerd van raken zonder dat we misschien begrijpen waarom. Het is op dat moment, té veel, té plotseling, té overweldigend voor ons systeem (lichaam en geest) om te verwerken. Het heeft onze innerlijke balans verstoord. Het lijkt of je in een stroomversnelling zit van overweldigende gevoelens, beelden of gedachten. Ons lichaam en ons brein kunnen het even niet verwerken en we raken de verbinding met ons lichaam, met ons hart en met onze omgeving kwijt.

 

Dit kan zich uiten in lichamelijke klachten die opspelen, het wordt zichtbaar in ons levensplezier, in ons denken en ons doen. We voelen ons niet meer onszelf en het voelt alsof je even de weg kwijt bent.

 

Samen staan we even stil, bij hetgeen jouw geraakt heeft of overkomen is. We geven je lichaam, je emoties en je denken de tijd en ruimte om hetgeen ontstaan is door een schrik reactie te (door)voelen, te accepteren en te verwerken. Zodat je lichaam en je geest weer in balans mogen komen. Waarin je weer verbinding met jezelf en met anderen mag ervaren en waarin jouw unieke levenskracht weer kan stromen.

Ervaringen van anderen

Heb je suggesties, feedback of opmerkingen? 
Ik ben benieuwd naar jouw ervaring bij Star of Light.

Dank voor jouw tijd om een review te schrijven, liefs Ellen