Lichaamsgerichte behandeling & Traumaverwerking

Je lekker in je lijf voelen, rust en balans ervaren, dat wil jij toch ook? Of je nu volwassen bent, een jeugdige of ouder van een kind dat niet lekker in zijn vel zit.

Er zijn momenten on ons leven die zo een diepe indruk op ons maken, dat ze een imprint in ons systeem achter laten. De hersenen verbinden een gebeurtenis en een emotie aan elkaar. Soms verdwijnen deze herinneringen naar de achtergrond, maar onbewust sluimeren ze nog. Door de neurale verbindingen in onze hersenen worden deze gebeurtenissen echter voortdurend geactiveerd. Dit kan leiden tot complexe gevoelens van angst, machteloosheid, wanhoop, schaamte, schuld of een algehele beleving niet goed genoeg te zijn. Daarnaast kan het zich ook in ons lichaam uiten als stress, ziekte, aandoeningen of klachten.

Vanuit een visie dat ons fysieke, mentale, emotionele en energetische lichaam onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. Vanuit het besef dat de keuzes die we maken aangestuurd worden door de energie van onze emoties en geleid door ons denken. Wil ik je ondersteunen en begeleiden in het doorbreken van patronen die je vasthouden in je ontwikkeling. Ik richt me op onderliggende oorzaken die een rol spelen bij gezondheid, ziekte, herstel, genezing en verandering.

Doel van de behandeling is er op gericht om je meer in verbinding te brengen met jouw totale wezen, om het zelfherstellende vermogen van je lichaam aan te spreken en je gezondheid, vitaliteit en welbevinden te versterken. De essentie is het bewust worden en loslaten van (oude) patronen, stress, spanning en trauma zodat lichaam, geest en energie weer in verbinding en balans komen met elkaar.

Het is mijn wens om om jou te begeleiden naar een balans in jezelf. Zodat je jezelf weer gelukkig, gezond, vitaal en tevreden kunt voelen en je weer in verbinding en balans kunt zijn met jezelf.

 

Ik ben psycholoog en lichaamsgericht therapeut en werk op een holistische wijze. Holistisch wil zeggen dat alles met elkaar in verbinding staat lichaam, geest en ziel. Star of Light werkt zelfstandig zonder contracten met zorgverzekeraars en zonder wachtlijst.

Iedereen is welkom met zowel fysieke, mentale of spirituele vraagstukken.

Ik werk samen met EMOVITA Integratieve Jeugdhulp. EMOVITA is een samenwerkingsverband en bestaat uit een multidisciplinair team van bevlogen specialisten (zzp-ers) waarbij hoofd en hart onlosmakelijk verbonden zijn met het werken met jeugdigen, opvoeders, school en belangrijke anderen.

 

The road to freedom leads through the Heart & Soul- Ellen Golden Firewing

Jouw behandeling

Samen kijken we naar welke methode of aanpak voor jou het beste werkt, afhankelijk van de intensiteit, complexiteit van jouw probleem en de achterliggende oorzaak. Het zelfhelend vermogen van ons lichaam om natuurlijke balans te herstellen is enorm, vaak zijn na één of enkele sessies subtiele veranderingen op fysiek, mentaal, emotioneel en/of spiritueel niveau merkbaar.

Het eerste consult bestaat uit een kennismaking en inventarisatie van jouw klachten en/of vraag. Samen bepalen we jouw doel(en) zijn, wie jij bent en wat jij wilt. Tijdens jouw veranderingsproces zetten we jouw eigen kwaliteiten, creativiteit en krachten in gecombineerd met lichaamsgerichte methoden om jouw bewustzijn te vergroten en lichamelijke, psychische en emotionele blokkades te verminderen.

Algemene doelen zijn: inzicht in de oorzaken van jouw klachten, de relatie (h)erkennen tussen jouw ervaringen, je voelen, denken en doen. Het vergroten van je (zelf)bewustzijn, het nemen van verantwoordelijkheid voor je zelf en het eigen maken van vaardigheden die jouw ondersteunen in je gezondheid en vitaliteit. Om deze veranderingen te kunnen bereiken is een mate van toewijding gevraagd van jouw, zonder jouw inzet lukt het niet.

Ik gun het jouw om in verbinding en balans te zijn met jezelf.

 

Meer informatie over de verschillende methoden die ik gebruik:

Integral Eye Movement Therapy (IEMT) i.o., Primal Somatic Traumahealing (i.o), Energetische natuurgeneeskunde, Massage therapie, Ademtherapie, Yoga & Meditatie.

Plan

een afspraak!

Ik zou het geweldig vinden als je me een recensie schrijft over de service die ik heb geleverd.