AromaTouch massage

Tijdens deze massage worden verschillende essentiële oliën gebruikt. Elke essentiële olie in de AromaTouch Technique is geselecteerd om z’n individuele aromatische eigenschappen én om de krachtige, gecombineerde aromatische eigenschappen. Samen met het stimuleren van de meridianen en viscerale contactpunten van de rug en voeten worden zowel het sympathische en het parasympathische zenuwstelsel van het lichaam geactiveerd. Hierdoor kunnen de fysieke en emotionele stressoren verminderd worden en wordt het autonome evenwicht hersteld.

 

De geselecteerde oliën helpen bij het reduceren van (chronische) stress, ondersteunen en versterken het immuunsysteem, reduceren en ondersteunen (eventuele) ongecontroleerde ontstekingen in het lichaam die ziekte kunnen veroorzaken en herstellen de natuurlijke balans (homeostase) in het lichaam.

 

* De AromaTouch Technique is mild en kan worden aangepast voor de jonge of gevoelige huid, zodat iedereen hiervan kan profiteren zonder ongerust te zijn over een te veel voor het lichaam.

Duur van de behandeling

Na een korte intake wordt er een begin gemaakt met de behandeling. Deze duurt  circa 60 minuten. Vervolgens geniet je nog een even na van de rust die je ervaart na de behandeling, alvorens je weer opstaat. De totale behandeling duurt ongeveer 90 minuten.

 

De behandeling kost €75,00.

Plan

een afspraak!

Ik zou het geweldig vinden als je me een recensie schrijft over de service die ik heb geleverd.