Rust

ERVAREN • VOELEN • ZIJN

Shamanic Healing – Body Touch – Lichaamswerk – Massage – Voetreflex – Soundhealing 

 

Ons lichaam is energie. Alles om ons heen is energie. 

Ons lichaam is complex en we begrijpen nog lang niet alle structuren en impulsen van ons lichaam.

 

Wanneer je lichaam een impuls geeft, door stressvolle gebeurtenissen, door onrust gebeurt dit veelal door onprettige gevoelens en/of sensaties in het lichaam. Dit kan zijn pijn klachten of “oude” klachten die opspelen, gedachten die geen rust krijgt en vaak een algehele onprettig gevoel. 

 

Het lichaam roept dan om rust, om aandacht voor dingen die we niet altijd bewust oppikken. 

 

Rust biedt het lichaam een oplaadmoment, een moment om het zelfhelende vermogen van het lichaam aan te zetten zodat het zelf weer meer in balans kan komen. 

 

Wanneer we rust kunnen ervaren in ons lichaam, is er ook meer rust in ons hoofd, is het makkelijker om je dagelijkse dingen aan te pakken en te focussen. Je bent meer vrij en meer bij jezelf.

 

“When you touch one thing with deep awareness,

  you touch everything.”

 

– Lao Tzu 

Healing Touch | Shamanic Body Touch

Bij deze behandeling staan rust en heling in het lichaam centraal. Het gaat om het ERVAREN, VOELEN en ZIJN in jouw lichaam. Tijdens een inleidend gesprek kijken we samen welke vorm van behandeling “hier en nu” het meeste zal bijdragen tot een positieve verandering in je pad naar binnen toe. De massage of healing ontstaat vanuit het hart in een uitwisseling tussen ons beide.

 

Ziektes, kwalen en conflicten zijn terug te vinden in het energetische lichaam op zowel lichamelijk, mentaal en emotioneel niveau. Het energetische lichaam omvat al deze trillingsniveaus en tijdens een healing touch worden alle lichamen aangeraakt. Zodat het lichaam ruimte krijgt om het zelfhelende vermogen te activeren. 

 

Door gebruik van massage, klank, zang en energetische technieken ondersteun ik het lichaam om het zelfhelende vermogen te activeren, blokkades te doorvoelen en vrij te laten zodat de levensenergie weer kan stromen.

 

Elke behandeling is uniek en op jouw afgestemd. Ik maak gebruik van o.a.  voetreflexologie, tapping, orgaanmassage, shamanic healing, soundhealing, kristallen, kruiden (fytotherapie), bachbloesems en essentiële oliën. 

 

Prijzen

Na een aankomen en kort inleidend gesprek van jouw vragen en/of intentie beginnen we met de behandeling.
Na afloop kun je nog een moment rustig genieten van de rust die je ervaren hebt. 

Boek je Massage Touch!

Ervaringen van anderen

Heb je suggesties, feedback of opmerkingen? 
Ik ben benieuwd naar jouw ervaring bij Star of Light.

Dank voor jouw tijd om een review te schrijven, liefs Ellen