Healing Touch

Alles is energie, alles is verbonden met elkaar

Energetische of sjamanistische healing werkt op alle lagen van het zijnswezen. Het wijst op de verbinding van de natuur met alles wat er is, wat er is geweest en ooit zal zijn. Het is een universele wijsheid die alle oude volkeren met elkaar gemeen hebben en met elkaar verbind. Alles leeft, alles is bezield en alles is verbonden met elkaar. De aarde, bomen en planten, stenen, dieren, mensen, de maan, de zon, de sterren en de wind. Alles is onlosmakelijk verbonden met elkaar, zo ook de zichtbare (materiële) en onzichtbare (non-materiële) wereld. De fysieke zichtbare wereld is een voortvloeisel uit de energetische en onzichtbare wereld. Sjamanistisch energetische healing gaat over het herstellen van balans en het één-zijn met alles dat is.  

 

 

Ik heb teachings en healings gevolgd bij Mongoolse Sjamanen Bulgan Windhorse en Ahamkara. Evenals teachings en healing technieken uit het paleolitsche sjamanisme met Chief Dancing Thunder en Blue Star. Vele andere leraren zijn op mijn pad gekomen en heb ik mogen leren. Dank aan al mijn gidsen en leraren.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Boek een Healing!