Yoga, Meditatie & Bewustzijn

Bewustzijn in je lichaam door beweging

Bewust zijn van je lichaam. Klinkt gemakkelijk. Maar echt je lichaam te voelen makkelijker gezegd dan gedaan. Ik bied verschillende bewegingsvormen aan waarin je verbinding mag maken met je lichaam. Ons lichaam is een onuitputtelijke bron van kennis en wijsheid, deze kennis ligt er en wij mogen die gebruiken. Elke vorm van beweging kan rustig of intens zijn, kan je meer raken of minder. Vertrouw erop dat jou lichaam weet wat jij nu nodig hebt wanneer je in verbinding stapt.

 

Er is Yoga

Er is Dans

Er is Adem

Er is Stilte,

Er is JIJ

Yoga 

Yoga is erop gericht je eigen innerlijke krachtbronnen te activeren en balans te brengen tussen lichaam en geest. Om meer in verbinding te zijn met jezelf. Er zitten elementen in vanuit verschillende yoga stijlen (hatha, vinyasa, ashtanga, restorative, nidra) daarnaast gebruik ik ook technieken uit feldenkrais, pilates, tai chi en ademhalingstechnieken. Door de bewegingen brengen we rust en balans in ons lichaam en in onze geest.  Zo kunnen we stress en spanningen los laten en ons lichaam opladen met nieuwe energie.

Dance Awareness

door middel van afwisselende ritmes in contact komen met jezelf. De afwisselende ritmes brengen je door verschillende lagen van emoties en gevoelens. De wereld om je heen komt als het ware tot stilstand, en alleen jij bent even belangrijk, jouw gevoel, jouw beleving. Een bewegingsrijke manier waarop jij contact maakt met jou lichaam, met jou innerlijke kern.

Reconnect – Release – Reset

Breath Awareness

adem is een subtiele vorm van contact maken met je lichaam. Je adem vertelt je of je rustig bent of juist gespannen, door met je adem te werken kun je lagen ontdekken van gevoelens, emoties waar je minder aandacht aan besteed hebt. Nu is het de tijd om in contact te komen met die lagen en te ontdekken wat ze jou te vertellen hebben.

Meditatie Awareness

Awareness, bewustzijn, aandacht, focus of mindful zijn.  Het is niets meer of minder dan je volledige aandacht richten op de ervaring van het huidige moment. In deze rust en stilte, ben je gefocust op jezelf, jouw gevoel, jouw intuïtie, je bent in een staat van niet denken (no-mind).

Mediteren is louter “zijn”, in het hier en nu. Je observeert je gedachten, gevoelens en emoties zonder oordeel. Zo kom je stap voor stap tot de stilte in jezelf. In die stilte ontdek je jouw ware kern. Door de drukte van het dagelijkse leven is het soms heel moeilijk om weer bij jezelf te komen. Door regelmatig te mediteren, waarbij je je richt op je ademhaling, en je gedachten en emoties observeert zonder oordeel, bereik je een stilte in jezelf. Je wordt rustiger en tevredener. Je komt tot jouw innerlijke kern en je krijgt meer vat op jouw leven en de stappen die jij wilt zetten.

Tarieven

Groeps Lessen

Body & Mind Awareness
90
00
per 10 lessen
  • geldt voor alle Awareness groepslessen
Populair

DreamSounds

Soundhealing
35
00
per sessie
  • €90 als je inschrijft voor 3 sessies.

Volle Maan

Ceremonie
25
00
per sessie
  • ceremonie in verbinding met de maan

Plan

een afspraak!

Ik zou het geweldig vinden als je me een recensie schrijft over de service die ik heb geleverd.